0
Hopp til innhold
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Gratinert brandade med pinnekjøtt, Parmigiano Reggiano og trøffelolje
Vintermat, Lam, Skandinavisk, Julemat, Glutenfri, Middag, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 07.06.2022 Vintermat, Lam, Skandinavisk, Julemat, Glutenfri, Middag, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 07.06.2022

Gratinert brandade med pinnekjøtt, Parmigiano Reggiano og trøffelolje

Dette synes jeg er den beste retten du kan lage med restene fra pinnekjøttet. En fantastisk god rett.

Les mer
Pærer med honning, fløte, rosmarin og norsk blåmuggost
Ost, Vintermat, Skandinavisk, Glutenfri, Fransk, Kake og dessert Kristian Andaur 07.06.2022 Ost, Vintermat, Skandinavisk, Glutenfri, Fransk, Kake og dessert Kristian Andaur 07.06.2022

Pærer med honning, fløte, rosmarin og norsk blåmuggost

Dette er min favorittdessert, en dessert jeg tidligere har laget i mange varianter.

Les mer
Hjemmelaget fiskegrateng med trøffel, kapers og Parmigiano Reggiano
Middag, Sjømat, Skandinavisk, Fransk, Vintermat, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 05.06.2022 Middag, Sjømat, Skandinavisk, Fransk, Vintermat, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 05.06.2022

Hjemmelaget fiskegrateng med trøffel, kapers og Parmigiano Reggiano

Fiskegrateng er her hjemme en av barnas store favoritter, men i dag har jeg laget en ny variant.

Les mer
Bangers and mash med rødvinssaus og honningglasert rødløk
Middag, Glutenfri, Vintermat, Lam, Fransk Kristian Andaur 02.06.2022 Middag, Glutenfri, Vintermat, Lam, Fransk Kristian Andaur 02.06.2022

Bangers and mash med rødvinssaus og honningglasert rødløk

Bangers and mash eller pølser og potetmos er et måltid du får på alle britiske pubber. Nå også her på Nordstrand.

Les mer
Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle
Italiensk, Vintermat, Parmigiano Reggiano, Middag, Oksekjøtt Kristian Andaur 01.06.2022 Italiensk, Vintermat, Parmigiano Reggiano, Middag, Oksekjøtt Kristian Andaur 01.06.2022

Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle

Dette er virkelig italiensk mat på sitt beste. Oksehaleragu er langkokt mat som får frem alle smaker og resultatet er noe alle vil like.

Les mer
Rask jule-ramen med juleskinke, rosenkål og østerssopp
Asiatisk, Julemat, Svin, Vintermat, Middag Kristian Andaur 01.06.2022 Asiatisk, Julemat, Svin, Vintermat, Middag Kristian Andaur 01.06.2022

Rask jule-ramen med juleskinke, rosenkål og østerssopp

Her kommer en ramen med smak av julen. Suppen lager du raskt og innen 15-20 minutt står den bordet.

Les mer
Nyere innlegg

FÅ MED DEG DE SISTE OPPSKRIFTENE

Tusen takk for du ønsker mail fra meg!

Jeg håper du kan ha glede av maten jeg lager! Prøv selv, lek og eksperimenter!

God mat gjør livet bedre:)

Vel bekomme!
Kristian Ulyses Andaur

Kontakt
kristian@matfrakua.no

Samarbeid