0
Hopp til innhold
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Bruschetta med maiskrem, mozzarella og tomat
Italiensk, Bruschetta, Vegetar, Sommermat, Lunsj, Ost Kristian Andaur 15.06.2022 Italiensk, Bruschetta, Vegetar, Sommermat, Lunsj, Ost Kristian Andaur 15.06.2022

Bruschetta med maiskrem, mozzarella og tomat

Jeg må jo innrømme at noe av det beste jeg liker er bruschetta. Bruschetta er en nydelig italiensk rett som består av grillet brød som du smører inn hvitløk, olivenolje og salt

Les mer
Pesto med trøffelolje, sitron og chili
Sommermat, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 14.06.2022 Sommermat, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 14.06.2022

Pesto med trøffelolje, sitron og chili

Pesto er en nydelig italiensk saus som er kjent i ulike former helt siden romertiden. Ordet kommer fra "pestare" som betyr å mose/knuse.

Les mer
Bruschetta med dragebiff, hummus og smørstekt spinat og brokkolini
Lunsj, Middag, Oksekjøtt, Bruschetta, Italiensk Kristian Andaur 10.06.2022 Lunsj, Middag, Oksekjøtt, Bruschetta, Italiensk Kristian Andaur 10.06.2022

Bruschetta med dragebiff, hummus og smørstekt spinat og brokkolini

Ja, hva er egentlig dragebiff? Dragebiffen et fantastisk biffstykke som du finner mellom ytrefileten og ryggbeinet på oksen.

Les mer
Nordisk carpaccio med epler, Parmigiano Reggiano</a> og tyttebærsyltetøy
Italiensk, Forrett, Laktosefri, Sommermat, Skandinavisk, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 10.06.2022 Italiensk, Forrett, Laktosefri, Sommermat, Skandinavisk, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 10.06.2022

Nordisk carpaccio med epler, Parmigiano Reggiano og tyttebærsyltetøy

Carpaccio er en nydelig rett laget med tynne skiver av rått oksekjøtt, skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Siden da er det blitt laget utallige varianter og her kommer en ny fra meg.

Les mer
Mozzarella med pasjonsfrukt og sommerolje fra Oliviers &amp; co
Italiensk, Sommermat, Forrett, Lunsj, Glutenfri, Ost, Vegetar, Julemat Kristian Andaur 09.06.2022 Italiensk, Sommermat, Forrett, Lunsj, Glutenfri, Ost, Vegetar, Julemat Kristian Andaur 09.06.2022

Mozzarella med pasjonsfrukt og sommerolje fra Oliviers & co

Dette er en nydelig og enkel forrett som du lager på et par minutt! Smaken av sommer er virkelig til stede i denne retten og kombinasjonen av smaker er fortreffelig.

Les mer
Bruschetta med mozzarella, parmaskinke og guacamole
Bruschetta, Sommermat, Italiensk, Forrett, Lunsj, Ost Kristian Andaur 08.06.2022 Bruschetta, Sommermat, Italiensk, Forrett, Lunsj, Ost Kristian Andaur 08.06.2022

Bruschetta med mozzarella, parmaskinke og guacamole

Les mer
Marinerte nakkekoteletter med lynrask tomatsaus
Sommermat, Italiensk, Middag, Svin, Glutenfri Kristian Andaur 07.06.2022 Sommermat, Italiensk, Middag, Svin, Glutenfri Kristian Andaur 07.06.2022

Marinerte nakkekoteletter med lynrask tomatsaus

Les mer
Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish
Pizza, Italiensk, Middag, Svin, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 01.06.2022 Pizza, Italiensk, Middag, Svin, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 01.06.2022

Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish

Finnes det bedre mat enn pizza? Jeg tror ikke det. Pizza er en fantastisk måte å bruke opp rester på. Jeg hadde juleskinke og granateple liggende og det resulterte i en ny pizzavariant for meg.

Les mer
Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle
Italiensk, Vintermat, Parmigiano Reggiano, Middag, Oksekjøtt Kristian Andaur 01.06.2022 Italiensk, Vintermat, Parmigiano Reggiano, Middag, Oksekjøtt Kristian Andaur 01.06.2022

Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle

Dette er virkelig italiensk mat på sitt beste. Oksehaleragu er langkokt mat som får frem alle smaker og resultatet er noe alle vil like.

Les mer
Nyere innlegg

FÅ MED DEG DE SISTE OPPSKRIFTENE

Tusen takk for du ønsker mail fra meg!

Jeg håper du kan ha glede av maten jeg lager! Prøv selv, lek og eksperimenter!

God mat gjør livet bedre:)

Vel bekomme!
Kristian Ulyses Andaur

Kontakt
kristian@matfrakua.no

Samarbeid