0
Hopp til innhold
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Glasert kinesisk biff med sopp, chili og vårløk
Asiatisk, Oksekjøtt, Middag, Laktosefri, Vintermat Kristian Andaur 10.06.2022 Asiatisk, Oksekjøtt, Middag, Laktosefri, Vintermat Kristian Andaur 10.06.2022

Glasert kinesisk biff med sopp, chili og vårløk

Dette er virkelig noe av det beste jeg har laget. Alle i familien kan like denne retten og vil du ha den mindre sterk kutter du bare ut chili.

Les mer
Spicy asiatiske villreker med gulrotsaus
Sommermat, Asiatisk, Sjømat, Middag, Glutenfri Kristian Andaur 09.06.2022 Sommermat, Asiatisk, Sjømat, Middag, Glutenfri Kristian Andaur 09.06.2022

Spicy asiatiske villreker med gulrotsaus

Dette er virkelig en fin sommermat. Villrekene får du kjøpt i de fleste butikker, men husk å kjøpe de rå og tin de langsomt om de er fryste.

Les mer
Braisert lammeskank i Guinness med potetmos og honningglaserte gulrøtter
Middag, Vintermat, Lam, Fransk Kristian Andaur 09.06.2022 Middag, Vintermat, Lam, Fransk Kristian Andaur 09.06.2022

Braisert lammeskank i Guinness med potetmos og honningglaserte gulrøtter

Om du ønsker godt kjøtt til middag året rundt anbefaler jeg lammeskanken!

Les mer
Tørrfisk med søtpotetpuré, stekte erter og bacon
Sjømat, Skandinavisk, Glutenfri, Middag Kristian Andaur 08.06.2022 Sjømat, Skandinavisk, Glutenfri, Middag Kristian Andaur 08.06.2022

Tørrfisk med søtpotetpuré, stekte erter og bacon

Jeg har oppdaget tørrfisk og det skulle jeg gjort for mange år siden. Tørrfisk er usaltet fisk som blir naturlig tørket av sol og vind på hjell og for det meste bruker man torsk.

Les mer
Gratinert brandade med pinnekjøtt, Parmigiano Reggiano og trøffelolje
Vintermat, Lam, Skandinavisk, Julemat, Glutenfri, Middag, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 07.06.2022 Vintermat, Lam, Skandinavisk, Julemat, Glutenfri, Middag, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 07.06.2022

Gratinert brandade med pinnekjøtt, Parmigiano Reggiano og trøffelolje

Dette synes jeg er den beste retten du kan lage med restene fra pinnekjøttet. En fantastisk god rett.

Les mer
Marinerte nakkekoteletter med lynrask tomatsaus
Sommermat, Italiensk, Middag, Svin, Glutenfri Kristian Andaur 07.06.2022 Sommermat, Italiensk, Middag, Svin, Glutenfri Kristian Andaur 07.06.2022

Marinerte nakkekoteletter med lynrask tomatsaus

Les mer
Hjemmelaget fiskegrateng med trøffel, kapers og Parmigiano Reggiano
Middag, Sjømat, Skandinavisk, Fransk, Vintermat, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 05.06.2022 Middag, Sjømat, Skandinavisk, Fransk, Vintermat, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 05.06.2022

Hjemmelaget fiskegrateng med trøffel, kapers og Parmigiano Reggiano

Fiskegrateng er her hjemme en av barnas store favoritter, men i dag har jeg laget en ny variant.

Les mer
Bangers and mash med rødvinssaus og honningglasert rødløk
Middag, Glutenfri, Vintermat, Lam, Fransk Kristian Andaur 02.06.2022 Middag, Glutenfri, Vintermat, Lam, Fransk Kristian Andaur 02.06.2022

Bangers and mash med rødvinssaus og honningglasert rødløk

Bangers and mash eller pølser og potetmos er et måltid du får på alle britiske pubber. Nå også her på Nordstrand.

Les mer
Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish
Pizza, Italiensk, Middag, Svin, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 01.06.2022 Pizza, Italiensk, Middag, Svin, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 01.06.2022

Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish

Finnes det bedre mat enn pizza? Jeg tror ikke det. Pizza er en fantastisk måte å bruke opp rester på. Jeg hadde juleskinke og granateple liggende og det resulterte i en ny pizzavariant for meg.

Les mer
Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle
Italiensk, Vintermat, Parmigiano Reggiano, Middag, Oksekjøtt Kristian Andaur 01.06.2022 Italiensk, Vintermat, Parmigiano Reggiano, Middag, Oksekjøtt Kristian Andaur 01.06.2022

Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle

Dette er virkelig italiensk mat på sitt beste. Oksehaleragu er langkokt mat som får frem alle smaker og resultatet er noe alle vil like.

Les mer
Rask jule-ramen med juleskinke, rosenkål og østerssopp
Asiatisk, Julemat, Svin, Vintermat, Middag Kristian Andaur 01.06.2022 Asiatisk, Julemat, Svin, Vintermat, Middag Kristian Andaur 01.06.2022

Rask jule-ramen med juleskinke, rosenkål og østerssopp

Her kommer en ramen med smak av julen. Suppen lager du raskt og innen 15-20 minutt står den bordet.

Les mer
Vårruller med spinat, kjøttdeig og gulrot
Asiatisk, Forrett, Middag, Sommermat, Lunsj Kristian Andaur 05.05.2022 Asiatisk, Forrett, Middag, Sommermat, Lunsj Kristian Andaur 05.05.2022

Vårruller med spinat, kjøttdeig og gulrot

Vårruller er en liten favoritt hos barna her hjemme og det er utrolig enkelt å lage. Vårrullene pleier å være frityrstekt, men jeg steker dem i ovnen penslet med olje.

Les mer
Nyere innlegg

FÅ MED DEG DE SISTE OPPSKRIFTENE

Tusen takk for du ønsker mail fra meg!

Jeg håper du kan ha glede av maten jeg lager! Prøv selv, lek og eksperimenter!

God mat gjør livet bedre:)

Vel bekomme!
Kristian Ulyses Andaur

Kontakt
kristian@matfrakua.no

Samarbeid