0
Hopp til innhold
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Pesto med trøffelolje, sitron og chili
Sommermat, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 14.06.2022 Sommermat, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 14.06.2022

Pesto med trøffelolje, sitron og chili

Pesto er en nydelig italiensk saus som er kjent i ulike former helt siden romertiden. Ordet kommer fra "pestare" som betyr å mose/knuse.

Les mer
Nordisk carpaccio med epler, Parmigiano Reggiano</a> og tyttebærsyltetøy
Italiensk, Forrett, Laktosefri, Sommermat, Skandinavisk, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 10.06.2022 Italiensk, Forrett, Laktosefri, Sommermat, Skandinavisk, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 10.06.2022

Nordisk carpaccio med epler, Parmigiano Reggiano og tyttebærsyltetøy

Carpaccio er en nydelig rett laget med tynne skiver av rått oksekjøtt, skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Siden da er det blitt laget utallige varianter og her kommer en ny fra meg.

Les mer
Gratinert brandade med pinnekjøtt, Parmigiano Reggiano og trøffelolje
Vintermat, Lam, Skandinavisk, Julemat, Glutenfri, Middag, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 07.06.2022 Vintermat, Lam, Skandinavisk, Julemat, Glutenfri, Middag, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 07.06.2022

Gratinert brandade med pinnekjøtt, Parmigiano Reggiano og trøffelolje

Dette synes jeg er den beste retten du kan lage med restene fra pinnekjøttet. En fantastisk god rett.

Les mer
Hjemmelaget fiskegrateng med trøffel, kapers og Parmigiano Reggiano
Middag, Sjømat, Skandinavisk, Fransk, Vintermat, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 05.06.2022 Middag, Sjømat, Skandinavisk, Fransk, Vintermat, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 05.06.2022

Hjemmelaget fiskegrateng med trøffel, kapers og Parmigiano Reggiano

Fiskegrateng er her hjemme en av barnas store favoritter, men i dag har jeg laget en ny variant.

Les mer
Spicy maiskrem med Parmigiano Reggiano
Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Sør-Amerika, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 03.06.2022 Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Sør-Amerika, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 03.06.2022

Spicy maiskrem med Parmigiano Reggiano

Les mer
Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish
Pizza, Italiensk, Middag, Svin, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 01.06.2022 Pizza, Italiensk, Middag, Svin, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 01.06.2022

Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish

Finnes det bedre mat enn pizza? Jeg tror ikke det. Pizza er en fantastisk måte å bruke opp rester på. Jeg hadde juleskinke og granateple liggende og det resulterte i en ny pizzavariant for meg.

Les mer
Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle
Italiensk, Vintermat, Parmigiano Reggiano, Middag, Oksekjøtt Kristian Andaur 01.06.2022 Italiensk, Vintermat, Parmigiano Reggiano, Middag, Oksekjøtt Kristian Andaur 01.06.2022

Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle

Dette er virkelig italiensk mat på sitt beste. Oksehaleragu er langkokt mat som får frem alle smaker og resultatet er noe alle vil like.

Les mer
Nyere innlegg

FÅ MED DEG DE SISTE OPPSKRIFTENE

Tusen takk for du ønsker mail fra meg!

Jeg håper du kan ha glede av maten jeg lager! Prøv selv, lek og eksperimenter!

God mat gjør livet bedre:)

Vel bekomme!
Kristian Ulyses Andaur

Kontakt
kristian@matfrakua.no

Samarbeid