0
Hopp til innhold
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Bruschetta med virgin valnøttolje, PARMASKINKE, avokado og ricottakrem
Bruschetta, Italiensk, Lunsj, Ost, Forrett, Sommermat Kristian Andaur 24.04.2023 Bruschetta, Italiensk, Lunsj, Ost, Forrett, Sommermat Kristian Andaur 24.04.2023

Bruschetta med virgin valnøttolje, PARMASKINKE, avokado og ricottakrem

Virgin valnøttolje fra Oliviers & Co er en virkelig spennende og nydelig olje. Den smaker mye valnøtt, og gir en ekstra dimensjon til matlagingen.

Les mer
Pasta med ndjua, hvitløk og påskeolje fra oliviers&co
Italiensk, Pasta, Sommermat, Middag, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 24.04.2023 Italiensk, Pasta, Sommermat, Middag, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 24.04.2023

Pasta med ndjua, hvitløk og påskeolje fra oliviers&co

Påskeoljen fra Oliviers&Co er en nydelig 100% extra virgin olivenolje. Oljen har en intens og fyldig smak som virkelig kan anbefales. Og flasken, den er bare utrolig fin.

Les mer
hvit asparges med parmesan-saus og parmaskinke
Forrett, Lunsj, Italiensk, Parmigiano Reggiano, Glutenfri, Sommermat Kristian Andaur 24.04.2023 Forrett, Lunsj, Italiensk, Parmigiano Reggiano, Glutenfri, Sommermat Kristian Andaur 24.04.2023

hvit asparges med parmesan-saus og parmaskinke

Sist uke var jeg innom Gutta på Haugen på Sæter og fant noen herlige hvite asparges!

Les mer
Pizza med burrata, asparges, hvitløk og tomater fra Gutta på Haugen
Pizza, Italiensk, Middag, Lunsj, Ost, Sommermat Kristian Andaur 24.04.2023 Pizza, Italiensk, Middag, Lunsj, Ost, Sommermat Kristian Andaur 24.04.2023

Pizza med burrata, asparges, hvitløk og tomater fra Gutta på Haugen

Jeg tenkte jeg skulle lage en annerledes pizza og må si at denne ble virkelig god. Burrata kalles ofte dronningen av italiensk ost og er en luksusvariant av mozzarella.

Les mer
Brokkolistilk med lun chevre og rødløkskompott med granateple
Glutenfri, Forrett, Lunsj, Sommermat, Fransk, Ost Kristian Andaur 26.10.2022 Glutenfri, Forrett, Lunsj, Sommermat, Fransk, Ost Kristian Andaur 26.10.2022

Brokkolistilk med lun chevre og rødløkskompott med granateple

Denne dagen hadde jeg lite i kjøleskapet og måtte finne på noe helt nytt. Men jeg hadde chevre, rødløk, en brokkolistilk og et granateple. Det ble til denne herlige forretten her!

Les mer
Bolinhos med friske urter og king oscar sardiner
Sjømat, Forrett, Laktosefri, Sommermat, Lunsj, Tilbehør Kristian Andaur 26.10.2022 Sjømat, Forrett, Laktosefri, Sommermat, Lunsj, Tilbehør Kristian Andaur 26.10.2022

Bolinhos med friske urter og king oscar sardiner

Bolinhos er en slags krokett som har opphav i Portugal, ofte laget med klippfisk. Her har jeg laget en variant med sardiner og den ble utrolig god!

Les mer
Pasta Arrabiata med lime og friske urter
Italiensk, Parmigiano Reggiano, Middag, Lunsj, Laktosefri, Sommermat, Pasta Kristian Andaur 02.10.2022 Italiensk, Parmigiano Reggiano, Middag, Lunsj, Laktosefri, Sommermat, Pasta Kristian Andaur 02.10.2022

Pasta Arrabiata med lime og friske urter

Pasta Arrabiata er klassisk italiensk hverdagsmat på sitt beste. Maten er så lett å lage og resultatet blir alltid bra.

Les mer
Strandtur med marinert kyllingbryst og fløtesaus
Sommermat, Fransk, Lunsj, Middag, Glutenfri, Kylling Kristian Andaur 13.07.2022 Sommermat, Fransk, Lunsj, Middag, Glutenfri, Kylling Kristian Andaur 13.07.2022

Strandtur med marinert kyllingbryst og fløtesaus

Å lage mat ute er noe jeg alltid har likt å gjøre! Her har jeg laget kylling som jeg serverte på stranden med fløtesaus og grillet brød.

Les mer
Bruschetta med pastrami, sennepssaus og marinerte tomater
Italiensk, Bruschetta, Oksekjøtt, Sommermat, Forrett, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 09.07.2022 Italiensk, Bruschetta, Oksekjøtt, Sommermat, Forrett, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 09.07.2022

Bruschetta med pastrami, sennepssaus og marinerte tomater

Dette er sommermat slik jeg liker det, enkelt og utrolig godt! Pastrami er pålegg av oksekjøtt som er saltet, krydret og lettrøkt.

Les mer
Pasta Alfredo med sitron og basilikum
Italiensk, Sommermat, Parmigiano Reggiano, Vegetar, Middag, Lunsj, Pasta Kristian Andaur 02.07.2022 Italiensk, Sommermat, Parmigiano Reggiano, Vegetar, Middag, Lunsj, Pasta Kristian Andaur 02.07.2022

Pasta Alfredo med sitron og basilikum

Pasta Alfredo er en fantastisk god og klassisk pastarett. Sausen er basert på krem og deilig Parmigiano Reggiano.

Les mer
Burrata med granateple og Venta del Baron
Italiensk, Ost, Kake og dessert, Forrett, Sommermat, Glutenfri, Tilbehør, Julemat Kristian Andaur 26.06.2022 Italiensk, Ost, Kake og dessert, Forrett, Sommermat, Glutenfri, Tilbehør, Julemat Kristian Andaur 26.06.2022

Burrata med granateple og Venta del Baron

Har du lyst til å smake på en av verdens beste extra virgin olivenoljer? Da må du prøve Venta del Baron.

Les mer
Ytrefilet med haricoverts og sommertrøffel
Italiensk, Fransk, Lunsj, Sommermat, Middag, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 16.06.2022 Italiensk, Fransk, Lunsj, Sommermat, Middag, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 16.06.2022

Ytrefilet med haricoverts og sommertrøffel

Trøffel er underjordiske, knollformede sopper som vokser vilt. Det finnes flere typer trøffel, men her har jeg brukt sort sommertrøffel

Les mer
Bruschetta med maiskrem, mozzarella og tomat
Italiensk, Bruschetta, Vegetar, Sommermat, Lunsj, Ost Kristian Andaur 15.06.2022 Italiensk, Bruschetta, Vegetar, Sommermat, Lunsj, Ost Kristian Andaur 15.06.2022

Bruschetta med maiskrem, mozzarella og tomat

Jeg må jo innrømme at noe av det beste jeg liker er bruschetta. Bruschetta er en nydelig italiensk rett som består av grillet brød som du smører inn hvitløk, olivenolje og salt

Les mer
Pesto med trøffelolje, sitron og chili
Sommermat, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 14.06.2022 Sommermat, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 14.06.2022

Pesto med trøffelolje, sitron og chili

Pesto er en nydelig italiensk saus som er kjent i ulike former helt siden romertiden. Ordet kommer fra "pestare" som betyr å mose/knuse.

Les mer
Nordisk carpaccio med epler, Parmigiano Reggiano</a> og tyttebærsyltetøy
Italiensk, Forrett, Laktosefri, Sommermat, Skandinavisk, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 10.06.2022 Italiensk, Forrett, Laktosefri, Sommermat, Skandinavisk, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 10.06.2022

Nordisk carpaccio med epler, Parmigiano Reggiano og tyttebærsyltetøy

Carpaccio er en nydelig rett laget med tynne skiver av rått oksekjøtt, skapt på Harry's Bar i Venezia i 1950. Siden da er det blitt laget utallige varianter og her kommer en ny fra meg.

Les mer
Spicy asiatiske villreker med gulrotsaus
Sommermat, Asiatisk, Sjømat, Middag, Glutenfri Kristian Andaur 09.06.2022 Sommermat, Asiatisk, Sjømat, Middag, Glutenfri Kristian Andaur 09.06.2022

Spicy asiatiske villreker med gulrotsaus

Dette er virkelig en fin sommermat. Villrekene får du kjøpt i de fleste butikker, men husk å kjøpe de rå og tin de langsomt om de er fryste.

Les mer
Marengskake med limekrem og kaffe, banan, kiwi og bær
Glutenfri, Sommermat, Kake og dessert Kristian Andaur 09.06.2022 Glutenfri, Sommermat, Kake og dessert Kristian Andaur 09.06.2022

Marengskake med limekrem og kaffe, banan, kiwi og bær

Les mer
Mozzarella med pasjonsfrukt og sommerolje fra Oliviers &amp; co
Italiensk, Sommermat, Forrett, Lunsj, Glutenfri, Ost, Vegetar, Julemat Kristian Andaur 09.06.2022 Italiensk, Sommermat, Forrett, Lunsj, Glutenfri, Ost, Vegetar, Julemat Kristian Andaur 09.06.2022

Mozzarella med pasjonsfrukt og sommerolje fra Oliviers & co

Dette er en nydelig og enkel forrett som du lager på et par minutt! Smaken av sommer er virkelig til stede i denne retten og kombinasjonen av smaker er fortreffelig.

Les mer
Bruschetta med mozzarella, parmaskinke og guacamole
Bruschetta, Sommermat, Italiensk, Forrett, Lunsj, Ost Kristian Andaur 08.06.2022 Bruschetta, Sommermat, Italiensk, Forrett, Lunsj, Ost Kristian Andaur 08.06.2022

Bruschetta med mozzarella, parmaskinke og guacamole

Les mer
Ceviche av laks med ananassalsa
Glutenfri, Laktosefri, Sommermat, Forrett, Sjømat, Sør-Amerika, Lunsj, Julemat Kristian Andaur 07.06.2022 Glutenfri, Laktosefri, Sommermat, Forrett, Sjømat, Sør-Amerika, Lunsj, Julemat Kristian Andaur 07.06.2022

Ceviche av laks med ananassalsa

Dette er en supergod forrett som er lett å lage til mange. Ceviche er rett og slett fisk marinert i lime og fantastisk godt.

Les mer
Nyere innlegg
Eldre innlegg

FÅ MED DEG DE SISTE OPPSKRIFTENE

Tusen takk for du ønsker mail fra meg!

Jeg håper du kan ha glede av maten jeg lager! Prøv selv, lek og eksperimenter!

God mat gjør livet bedre:)

Vel bekomme!
Kristian Ulyses Andaur

Kontakt
kristian@matfrakua.no

Samarbeid