0
Hopp til innhold
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Pimientos de padrón med Parmigiano Reggiano, pinjekjerner og lime
Lunsj, Tilbehør, Parmigiano Reggiano, Forrett, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 05.10.2022 Lunsj, Tilbehør, Parmigiano Reggiano, Forrett, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 05.10.2022

Pimientos de padrón med Parmigiano Reggiano, pinjekjerner og lime

Dette er matsnacks på sitt beste! Pimientos de Padrón er små, grønne paprika fra Galicia i Spania som fungerer utmerket som tapas eller tilbehør til det meste.

Les mer
Økologiske kyllinglår i tomat- og rødvinssaus med ovnsbakte poteter
Kylling, Italiensk, Fransk, Middag, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 02.10.2022 Kylling, Italiensk, Fransk, Middag, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 02.10.2022

Økologiske kyllinglår i tomat- og rødvinssaus med ovnsbakte poteter

Her kommer en oppskrift på kyllinglår som er magisk god!

Les mer
Strandtur med marinert kyllingbryst og fløtesaus
Sommermat, Fransk, Lunsj, Middag, Glutenfri, Kylling Kristian Andaur 13.07.2022 Sommermat, Fransk, Lunsj, Middag, Glutenfri, Kylling Kristian Andaur 13.07.2022

Strandtur med marinert kyllingbryst og fløtesaus

Å lage mat ute er noe jeg alltid har likt å gjøre! Her har jeg laget kylling som jeg serverte på stranden med fløtesaus og grillet brød.

Les mer
Burrata med granateple og Venta del Baron
Italiensk, Ost, Kake og dessert, Forrett, Sommermat, Glutenfri, Tilbehør, Julemat Kristian Andaur 26.06.2022 Italiensk, Ost, Kake og dessert, Forrett, Sommermat, Glutenfri, Tilbehør, Julemat Kristian Andaur 26.06.2022

Burrata med granateple og Venta del Baron

Har du lyst til å smake på en av verdens beste extra virgin olivenoljer? Da må du prøve Venta del Baron.

Les mer
Bønnesuppe med Basilikum og Parmigiano reggiano
Italiensk, Suppe, Vegetar, Laktosefri, Glutenfri, Middag, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 16.06.2022 Italiensk, Suppe, Vegetar, Laktosefri, Glutenfri, Middag, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 16.06.2022

Bønnesuppe med Basilikum og Parmigiano reggiano

Enkel og rask mat er ofte det beste! Her har jeg laget en bønnesuppe som omtrent lager seg selv.

Les mer
Ytrefilet med haricoverts og sommertrøffel
Italiensk, Fransk, Lunsj, Sommermat, Middag, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 16.06.2022 Italiensk, Fransk, Lunsj, Sommermat, Middag, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 16.06.2022

Ytrefilet med haricoverts og sommertrøffel

Trøffel er underjordiske, knollformede sopper som vokser vilt. Det finnes flere typer trøffel, men her har jeg brukt sort sommertrøffel

Les mer
Rødvinsaus med rosmarin og chili
Fransk, Saus, Tilbehør, Glutenfri, Vintermat Kristian Andaur 15.06.2022 Fransk, Saus, Tilbehør, Glutenfri, Vintermat Kristian Andaur 15.06.2022

Rødvinsaus med rosmarin og chili

Jeg elsker rødvinssaus og aller best blir det om du lager det selv! Det er ikke så veldig vanskelig og smaken blir så god!

Les mer
Pesto med trøffelolje, sitron og chili
Sommermat, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 14.06.2022 Sommermat, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 14.06.2022

Pesto med trøffelolje, sitron og chili

Pesto er en nydelig italiensk saus som er kjent i ulike former helt siden romertiden. Ordet kommer fra "pestare" som betyr å mose/knuse.

Les mer
Spicy asiatiske villreker med gulrotsaus
Sommermat, Asiatisk, Sjømat, Middag, Glutenfri Kristian Andaur 09.06.2022 Sommermat, Asiatisk, Sjømat, Middag, Glutenfri Kristian Andaur 09.06.2022

Spicy asiatiske villreker med gulrotsaus

Dette er virkelig en fin sommermat. Villrekene får du kjøpt i de fleste butikker, men husk å kjøpe de rå og tin de langsomt om de er fryste.

Les mer
Avokadokrem med sitronskall og koriander
Dressing/dipp, Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Sør-Amerika Kristian Andaur 09.06.2022 Dressing/dipp, Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Sør-Amerika Kristian Andaur 09.06.2022

Avokadokrem med sitronskall og koriander

Avokadokrem er mitt favoritt-tilbehør når det kommer til hamburger, skalldyr, pølse og taco. Den fungerer også fint som en forrett om du server den med for eksempel reker eller røkelaks.

Les mer
Marengskake med limekrem og kaffe, banan, kiwi og bær
Glutenfri, Sommermat, Kake og dessert Kristian Andaur 09.06.2022 Glutenfri, Sommermat, Kake og dessert Kristian Andaur 09.06.2022

Marengskake med limekrem og kaffe, banan, kiwi og bær

Les mer
Mozzarella med pasjonsfrukt og sommerolje fra Oliviers & co
Italiensk, Sommermat, Forrett, Lunsj, Glutenfri, Ost, Vegetar, Julemat Kristian Andaur 09.06.2022 Italiensk, Sommermat, Forrett, Lunsj, Glutenfri, Ost, Vegetar, Julemat Kristian Andaur 09.06.2022

Mozzarella med pasjonsfrukt og sommerolje fra Oliviers & co

Dette er en nydelig og enkel forrett som du lager på et par minutt! Smaken av sommer er virkelig til stede i denne retten og kombinasjonen av smaker er fortreffelig.

Les mer
Tørrfisk med søtpotetpuré, stekte erter og bacon
Sjømat, Skandinavisk, Glutenfri, Middag Kristian Andaur 08.06.2022 Sjømat, Skandinavisk, Glutenfri, Middag Kristian Andaur 08.06.2022

Tørrfisk med søtpotetpuré, stekte erter og bacon

Jeg har oppdaget tørrfisk og det skulle jeg gjort for mange år siden. Tørrfisk er usaltet fisk som blir naturlig tørket av sol og vind på hjell og for det meste bruker man torsk.

Les mer
Ceviche av laks med ananassalsa
Glutenfri, Laktosefri, Sommermat, Forrett, Sjømat, Sør-Amerika, Lunsj, Julemat Kristian Andaur 07.06.2022 Glutenfri, Laktosefri, Sommermat, Forrett, Sjømat, Sør-Amerika, Lunsj, Julemat Kristian Andaur 07.06.2022

Ceviche av laks med ananassalsa

Dette er en supergod forrett som er lett å lage til mange. Ceviche er rett og slett fisk marinert i lime og fantastisk godt.

Les mer
Gratinert brandade med pinnekjøtt, Parmigiano Reggiano og trøffelolje
Vintermat, Lam, Skandinavisk, Julemat, Glutenfri, Middag, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 07.06.2022 Vintermat, Lam, Skandinavisk, Julemat, Glutenfri, Middag, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 07.06.2022

Gratinert brandade med pinnekjøtt, Parmigiano Reggiano og trøffelolje

Dette synes jeg er den beste retten du kan lage med restene fra pinnekjøttet. En fantastisk god rett.

Les mer
Pærer med honning, fløte, rosmarin og norsk blåmuggost
Ost, Vintermat, Skandinavisk, Glutenfri, Fransk, Kake og dessert Kristian Andaur 07.06.2022 Ost, Vintermat, Skandinavisk, Glutenfri, Fransk, Kake og dessert Kristian Andaur 07.06.2022

Pærer med honning, fløte, rosmarin og norsk blåmuggost

Dette er min favorittdessert, en dessert jeg tidligere har laget i mange varianter.

Les mer
Tzatziki med trøffelolje og sitronskall
Sommermat, Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp Kristian Andaur 07.06.2022 Sommermat, Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp Kristian Andaur 07.06.2022

Tzatziki med trøffelolje og sitronskall

Tzatziki er en utrolig god dressing som brukes mye i Hellas og Tyrkia. En smakfull tilbehørsklassiker som passer til nesten all slags mat.

Les mer
Marinerte nakkekoteletter med lynrask tomatsaus
Sommermat, Italiensk, Middag, Svin, Glutenfri Kristian Andaur 07.06.2022 Sommermat, Italiensk, Middag, Svin, Glutenfri Kristian Andaur 07.06.2022

Marinerte nakkekoteletter med lynrask tomatsaus

Les mer
Spicy maiskrem med Parmigiano Reggiano
Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Sør-Amerika, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 03.06.2022 Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Sør-Amerika, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 03.06.2022

Spicy maiskrem med Parmigiano Reggiano

Les mer
Bangers and mash med rødvinssaus og honningglasert rødløk
Middag, Glutenfri, Vintermat, Lam, Fransk Kristian Andaur 02.06.2022 Middag, Glutenfri, Vintermat, Lam, Fransk Kristian Andaur 02.06.2022

Bangers and mash med rødvinssaus og honningglasert rødløk

Bangers and mash eller pølser og potetmos er et måltid du får på alle britiske pubber. Nå også her på Nordstrand.

Les mer
Nyere innlegg
Eldre innlegg

FÅ MED DEG DE SISTE OPPSKRIFTENE

Tusen takk for du ønsker mail fra meg!

Jeg håper du kan ha glede av maten jeg lager! Prøv selv, lek og eksperimenter!

God mat gjør livet bedre:)

Vel bekomme!
Kristian Ulyses Andaur

Kontakt
kristian@matfrakua.no

Samarbeid