Pærer med honning, fløte, rosmarin og norsk blåmuggost
Dette er min favorittdessert, en dessert jeg tidligere har laget i mange varianter.
Tzatziki med trøffelolje og sitronskall
Tzatziki er en utrolig god dressing som brukes mye i Hellas og Tyrkia. En smakfull tilbehørsklassiker som passer til nesten all slags mat.
Hjemmelaget fiskegrateng med trøffel, kapers og Parmigiano Reggiano
Fiskegrateng er her hjemme en av barnas store favoritter, men i dag har jeg laget en ny variant.
Sjokoladekake med salt karamellsaus, karamellpopcorn og bringebærsorbet
Denne kaken er virkelig en favoritt til barna. Det sier seg selv: sjokolade, popcorn, karamell, bringebær og is. Det kan jo ikke gå galt. Tar selvsagt litt tid, men verdt innsatsen.
Bangers and mash med rødvinssaus og honningglasert rødløk
Bangers and mash eller pølser og potetmos er et måltid du får på alle britiske pubber. Nå også her på Nordstrand.
Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish
Finnes det bedre mat enn pizza? Jeg tror ikke det. Pizza er en fantastisk måte å bruke opp rester på. Jeg hadde juleskinke og granateple liggende og det resulterte i en ny pizzavariant for meg.
Ceviche med granateple og vegansk spinatpesto
Ceviche kan sikkert lages på 1000 ulike måter. Og denne varianten her er best av alle, synes jeg da. Ceviche er rett og slett rå fisk marinert i sitrus.
Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle
Dette er virkelig italiensk mat på sitt beste. Oksehaleragu er langkokt mat som får frem alle smaker og resultatet er noe alle vil like.
Rask jule-ramen med juleskinke, rosenkål og østerssopp
Her kommer en ramen med smak av julen. Suppen lager du raskt og innen 15-20 minutt står den bordet.
Vårruller med spinat, kjøttdeig og gulrot
Vårruller er en liten favoritt hos barna her hjemme og det er utrolig enkelt å lage. Vårrullene pleier å være frityrstekt, men jeg steker dem i ovnen penslet med olje.
Vårkake med kokosfromasj, mangolokk og nøttebunn
Dette er virkelig en nydelig kake som er både frisk, mektig og som ser imponerende ut. Kaken holder seg godt i kjøleskapet og kan lages dagen før.