0
Hopp til innhold
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Pærer med honning, fløte, rosmarin og norsk blåmuggost
Ost, Vintermat, Skandinavisk, Glutenfri, Fransk, Kake og dessert Kristian Andaur 07.06.2022 Ost, Vintermat, Skandinavisk, Glutenfri, Fransk, Kake og dessert Kristian Andaur 07.06.2022

Pærer med honning, fløte, rosmarin og norsk blåmuggost

Dette er min favorittdessert, en dessert jeg tidligere har laget i mange varianter.

Les mer
Tzatziki med trøffelolje og sitronskall
Sommermat, Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp Kristian Andaur 07.06.2022 Sommermat, Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Dressing/dipp Kristian Andaur 07.06.2022

Tzatziki med trøffelolje og sitronskall

Tzatziki er en utrolig god dressing som brukes mye i Hellas og Tyrkia. En smakfull tilbehørsklassiker som passer til nesten all slags mat.

Les mer
Marinerte nakkekoteletter med lynrask tomatsaus
Sommermat, Italiensk, Middag, Svin, Glutenfri Kristian Andaur 07.06.2022 Sommermat, Italiensk, Middag, Svin, Glutenfri Kristian Andaur 07.06.2022

Marinerte nakkekoteletter med lynrask tomatsaus

Les mer
Hjemmelaget fiskegrateng med trøffel, kapers og Parmigiano Reggiano
Middag, Sjømat, Skandinavisk, Fransk, Vintermat, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 05.06.2022 Middag, Sjømat, Skandinavisk, Fransk, Vintermat, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 05.06.2022

Hjemmelaget fiskegrateng med trøffel, kapers og Parmigiano Reggiano

Fiskegrateng er her hjemme en av barnas store favoritter, men i dag har jeg laget en ny variant.

Les mer
Spicy maiskrem med Parmigiano Reggiano
Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Sør-Amerika, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 03.06.2022 Tilbehør, Vegetar, Glutenfri, Sør-Amerika, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 03.06.2022

Spicy maiskrem med Parmigiano Reggiano

Les mer
Sjokoladekake med salt karamellsaus, karamellpopcorn og bringebærsorbet
Kake og dessert Kristian Andaur 02.06.2022 Kake og dessert Kristian Andaur 02.06.2022

Sjokoladekake med salt karamellsaus, karamellpopcorn og bringebærsorbet

Denne kaken er virkelig en favoritt til barna. Det sier seg selv: sjokolade, popcorn, karamell, bringebær og is. Det kan jo ikke gå galt. Tar selvsagt litt tid, men verdt innsatsen.

Les mer
Bangers and mash med rødvinssaus og honningglasert rødløk
Middag, Glutenfri, Vintermat, Lam, Fransk Kristian Andaur 02.06.2022 Middag, Glutenfri, Vintermat, Lam, Fransk Kristian Andaur 02.06.2022

Bangers and mash med rødvinssaus og honningglasert rødløk

Bangers and mash eller pølser og potetmos er et måltid du får på alle britiske pubber. Nå også her på Nordstrand.

Les mer
Røkt lakskrem med lime, trøffelolje og rugchips
Forrett, Skandinavisk, Sommermat, Sjømat, Bruschetta, Julemat Kristian Andaur 01.06.2022 Forrett, Skandinavisk, Sommermat, Sjømat, Bruschetta, Julemat Kristian Andaur 01.06.2022

Røkt lakskrem med lime, trøffelolje og rugchips

Les mer
Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish
Pizza, Italiensk, Middag, Svin, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 01.06.2022 Pizza, Italiensk, Middag, Svin, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 01.06.2022

Pizza med røkt skinke, sopp, granateple, Parmigiano Reggiano og SPINATrelish

Finnes det bedre mat enn pizza? Jeg tror ikke det. Pizza er en fantastisk måte å bruke opp rester på. Jeg hadde juleskinke og granateple liggende og det resulterte i en ny pizzavariant for meg.

Les mer
Ceviche med granateple og vegansk spinatpesto
Sør-Amerika, Sjømat, Glutenfri, Laktosefri, Forrett, Sommermat, Julemat Kristian Andaur 01.06.2022 Sør-Amerika, Sjømat, Glutenfri, Laktosefri, Forrett, Sommermat, Julemat Kristian Andaur 01.06.2022

Ceviche med granateple og vegansk spinatpesto

Ceviche kan sikkert lages på 1000 ulike måter. Og denne varianten her er best av alle, synes jeg da. Ceviche er rett og slett rå fisk marinert i sitrus.

Les mer
Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle
Italiensk, Vintermat, Parmigiano Reggiano, Middag, Oksekjøtt Kristian Andaur 01.06.2022 Italiensk, Vintermat, Parmigiano Reggiano, Middag, Oksekjøtt Kristian Andaur 01.06.2022

Oksehaleragu i rødvin med tagliatelle

Dette er virkelig italiensk mat på sitt beste. Oksehaleragu er langkokt mat som får frem alle smaker og resultatet er noe alle vil like.

Les mer
Rask jule-ramen med juleskinke, rosenkål og østerssopp
Asiatisk, Julemat, Svin, Vintermat, Middag Kristian Andaur 01.06.2022 Asiatisk, Julemat, Svin, Vintermat, Middag Kristian Andaur 01.06.2022

Rask jule-ramen med juleskinke, rosenkål og østerssopp

Her kommer en ramen med smak av julen. Suppen lager du raskt og innen 15-20 minutt står den bordet.

Les mer
Vårruller med spinat, kjøttdeig og gulrot
Asiatisk, Forrett, Middag, Sommermat, Lunsj Kristian Andaur 05.05.2022 Asiatisk, Forrett, Middag, Sommermat, Lunsj Kristian Andaur 05.05.2022

Vårruller med spinat, kjøttdeig og gulrot

Vårruller er en liten favoritt hos barna her hjemme og det er utrolig enkelt å lage. Vårrullene pleier å være frityrstekt, men jeg steker dem i ovnen penslet med olje.

Les mer
Vårkake med kokosfromasj, mangolokk og nøttebunn
Glutenfri, Laktosefri, Sommermat, Kake og dessert Kristian Andaur 05.05.2022 Glutenfri, Laktosefri, Sommermat, Kake og dessert Kristian Andaur 05.05.2022

Vårkake med kokosfromasj, mangolokk og nøttebunn

Dette er virkelig en nydelig kake som er både frisk, mektig og som ser imponerende ut. Kaken holder seg godt i kjøleskapet og kan lages dagen før.

Les mer
Nyere innlegg

FÅ MED DEG DE SISTE OPPSKRIFTENE

Tusen takk for du ønsker mail fra meg!

Jeg håper du kan ha glede av maten jeg lager! Prøv selv, lek og eksperimenter!

God mat gjør livet bedre:)

Vel bekomme!
Kristian Ulyses Andaur

Kontakt
kristian@matfrakua.no

Samarbeid