0
Hopp til innhold
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Mat Fra Kua
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Se alle oppskrifter
Matopplevelser
Om
Rød curry med spinat og king oscar tunfisk!
Asiatisk, Sjømat, Middag, Laktosefri, Vintermat Kristian Andaur 14.11.2022 Asiatisk, Sjømat, Middag, Laktosefri, Vintermat Kristian Andaur 14.11.2022

Rød curry med spinat og king oscar tunfisk!

Dette er slik mat jeg liker på høsten. En sterk curry med gode smaker som er utrolig enkel å lage.

Les mer
Gratinert bruschetta med sardiner fra king oscar og tomatsalat
Italiensk, Lunsj, Forrett, Bruschetta, Sjømat Kristian Andaur 14.11.2022 Italiensk, Lunsj, Forrett, Bruschetta, Sjømat Kristian Andaur 14.11.2022

Gratinert bruschetta med sardiner fra king oscar og tomatsalat

Dette er en av de beste bruschettaene jeg har laget! I tillegg til å være god får du også i deg mye omega 3, vitamin D og kalsium.

Les mer
Brokkolistilk med lun chevre og rødløkskompott med granateple
Glutenfri, Forrett, Lunsj, Sommermat, Fransk, Ost Kristian Andaur 26.10.2022 Glutenfri, Forrett, Lunsj, Sommermat, Fransk, Ost Kristian Andaur 26.10.2022

Brokkolistilk med lun chevre og rødløkskompott med granateple

Denne dagen hadde jeg lite i kjøleskapet og måtte finne på noe helt nytt. Men jeg hadde chevre, rødløk, en brokkolistilk og et granateple. Det ble til denne herlige forretten her!

Les mer
Sennepsmarinert røkt svinekam med tomatsaus
Middag, Svin, Laktosefri, Glutenfri, Vintermat, Skandinavisk Kristian Andaur 26.10.2022 Middag, Svin, Laktosefri, Glutenfri, Vintermat, Skandinavisk Kristian Andaur 26.10.2022

Sennepsmarinert røkt svinekam med tomatsaus

En av mine store favoritter er røkt svinekam. Dette er et nydelig og smakfullt stykke kjøtt som er meget lett å tilberede.

Les mer
Bolinhos med friske urter og king oscar sardiner
Sjømat, Forrett, Laktosefri, Sommermat, Lunsj, Tilbehør Kristian Andaur 26.10.2022 Sjømat, Forrett, Laktosefri, Sommermat, Lunsj, Tilbehør Kristian Andaur 26.10.2022

Bolinhos med friske urter og king oscar sardiner

Bolinhos er en slags krokett som har opphav i Portugal, ofte laget med klippfisk. Her har jeg laget en variant med sardiner og den ble utrolig god!

Les mer
Pimientos de padrón med Parmigiano Reggiano, pinjekjerner og lime
Lunsj, Tilbehør, Parmigiano Reggiano, Forrett, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 05.10.2022 Lunsj, Tilbehør, Parmigiano Reggiano, Forrett, Italiensk, Vegetar, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 05.10.2022

Pimientos de padrón med Parmigiano Reggiano, pinjekjerner og lime

Dette er matsnacks på sitt beste! Pimientos de Padrón er små, grønne paprika fra Galicia i Spania som fungerer utmerket som tapas eller tilbehør til det meste.

Les mer
Reinsdyrcarpaccio med epler, gressløk og Parmigiano Reggiano
Vintermat, Forrett, Lunsj, Julemat, Parmigiano Reggiano, Skandinavisk, Italiensk, Laktosefri Kristian Andaur 05.10.2022 Vintermat, Forrett, Lunsj, Julemat, Parmigiano Reggiano, Skandinavisk, Italiensk, Laktosefri Kristian Andaur 05.10.2022

Reinsdyrcarpaccio med epler, gressløk og Parmigiano Reggiano

Reinsdyrkjøtt er en av de beste norske råvarene vi har i landet: Og heldigvis blir det lettere og lettere å få tak.

Les mer
Pasta Arrabiata med lime og friske urter
Italiensk, Parmigiano Reggiano, Middag, Lunsj, Laktosefri, Sommermat, Pasta Kristian Andaur 02.10.2022 Italiensk, Parmigiano Reggiano, Middag, Lunsj, Laktosefri, Sommermat, Pasta Kristian Andaur 02.10.2022

Pasta Arrabiata med lime og friske urter

Pasta Arrabiata er klassisk italiensk hverdagsmat på sitt beste. Maten er så lett å lage og resultatet blir alltid bra.

Les mer
Eggerøre med ndjua, trøffelolje og Parmigiano Reggiano
Italiensk, Parmigiano Reggiano, Forrett, Lunsj, Tilbehør Kristian Andaur 02.10.2022 Italiensk, Parmigiano Reggiano, Forrett, Lunsj, Tilbehør Kristian Andaur 02.10.2022

Eggerøre med ndjua, trøffelolje og Parmigiano Reggiano

For meg finnes det knapt en bedre start på helgen enn en god frokost med eggerøre og nybakt brød.

Les mer
Fløtesaus med parmigiano reggiano, sennep og frisk timian
Saus, Parmigiano Reggiano, Italiensk, Dressing/dipp Kristian Andaur 02.10.2022 Saus, Parmigiano Reggiano, Italiensk, Dressing/dipp Kristian Andaur 02.10.2022

Fløtesaus med parmigiano reggiano, sennep og frisk timian

Hvis jeg må velge én saus å anbefale av alle sauser jeg har laget så er det denne. En smakfull og nydelig saus som passer perfekt til kylling, svin og biff.

Les mer
Økologiske kyllinglår i tomat- og rødvinssaus med ovnsbakte poteter
Kylling, Italiensk, Fransk, Middag, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 02.10.2022 Kylling, Italiensk, Fransk, Middag, Glutenfri, Laktosefri Kristian Andaur 02.10.2022

Økologiske kyllinglår i tomat- og rødvinssaus med ovnsbakte poteter

Her kommer en oppskrift på kyllinglår som er magisk god!

Les mer
CHANA MASALA MED KOKOSMELK, ITALIENSKE URTER OG RIS
Asiatisk, Laktosefri, Middag, Vegetar, Vintermat Kristian Andaur 05.09.2022 Asiatisk, Laktosefri, Middag, Vegetar, Vintermat Kristian Andaur 05.09.2022

CHANA MASALA MED KOKOSMELK, ITALIENSKE URTER OG RIS

Indisk vegetarmat er noe av det beste du kan lage. Og lukten… når huset fylles opp av krydder, hvitløk, ingefær og chili skjønner du at god mat skal serveres.

Les mer
RAMEN MED THAILANDSKE KJØTTBOLLER, PAK CHOY OG ØSTERSSOPP
Asiatisk, Suppe, Svin, Vintermat, Middag, Laktosefri Kristian Andaur 05.09.2022 Asiatisk, Suppe, Svin, Vintermat, Middag, Laktosefri Kristian Andaur 05.09.2022

RAMEN MED THAILANDSKE KJØTTBOLLER, PAK CHOY OG ØSTERSSOPP

Av alle retter i verden er Ramen noe av det beste jeg vet og denne varianten ble meget god

Les mer
SUPERGOD RISOTTO MED TØRKET STEINSOPP
Italiensk, Parmigiano Reggiano, Vintermat, Middag, Forrett, Tilbehør Kristian Andaur 05.09.2022 Italiensk, Parmigiano Reggiano, Vintermat, Middag, Forrett, Tilbehør Kristian Andaur 05.09.2022

SUPERGOD RISOTTO MED TØRKET STEINSOPP

Risotto er en klassisk rett fra Italia som består av risottoris, kraft, hvitvin, smør og revet parmesan.

Les mer
Strandtur med marinert kyllingbryst og fløtesaus
Sommermat, Fransk, Lunsj, Middag, Glutenfri, Kylling Kristian Andaur 13.07.2022 Sommermat, Fransk, Lunsj, Middag, Glutenfri, Kylling Kristian Andaur 13.07.2022

Strandtur med marinert kyllingbryst og fløtesaus

Å lage mat ute er noe jeg alltid har likt å gjøre! Her har jeg laget kylling som jeg serverte på stranden med fløtesaus og grillet brød.

Les mer
Bruschetta med pastrami, sennepssaus og marinerte tomater
Italiensk, Bruschetta, Oksekjøtt, Sommermat, Forrett, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 09.07.2022 Italiensk, Bruschetta, Oksekjøtt, Sommermat, Forrett, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 09.07.2022

Bruschetta med pastrami, sennepssaus og marinerte tomater

Dette er sommermat slik jeg liker det, enkelt og utrolig godt! Pastrami er pålegg av oksekjøtt som er saltet, krydret og lettrøkt.

Les mer
Pasta Alfredo med sitron og basilikum
Italiensk, Sommermat, Parmigiano Reggiano, Vegetar, Middag, Lunsj, Pasta Kristian Andaur 02.07.2022 Italiensk, Sommermat, Parmigiano Reggiano, Vegetar, Middag, Lunsj, Pasta Kristian Andaur 02.07.2022

Pasta Alfredo med sitron og basilikum

Pasta Alfredo er en fantastisk god og klassisk pastarett. Sausen er basert på krem og deilig Parmigiano Reggiano.

Les mer
Burrata med granateple og Venta del Baron
Italiensk, Ost, Kake og dessert, Forrett, Sommermat, Glutenfri, Tilbehør, Julemat Kristian Andaur 26.06.2022 Italiensk, Ost, Kake og dessert, Forrett, Sommermat, Glutenfri, Tilbehør, Julemat Kristian Andaur 26.06.2022

Burrata med granateple og Venta del Baron

Har du lyst til å smake på en av verdens beste extra virgin olivenoljer? Da må du prøve Venta del Baron.

Les mer
Empanadas med nydelig kjøttfyll
Sør-Amerika, Middag, Forrett, Oksekjøtt, Vintermat Kristian Andaur 23.06.2022 Sør-Amerika, Middag, Forrett, Oksekjøtt, Vintermat Kristian Andaur 23.06.2022

Empanadas med nydelig kjøttfyll

Oppskriften her kommer fra min mor og er noe vi har spist gjennom hele livet og jeg elsker det! Jeg forbinder empanadas med Sør-Amerika, men den kan ha sitt opphav i det arabiske kjøkkenet fra rettene fatayer og moajanat.

Les mer
Bønnesuppe med Basilikum og Parmigiano reggiano
Italiensk, Suppe, Vegetar, Laktosefri, Glutenfri, Middag, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 16.06.2022 Italiensk, Suppe, Vegetar, Laktosefri, Glutenfri, Middag, Lunsj, Parmigiano Reggiano Kristian Andaur 16.06.2022

Bønnesuppe med Basilikum og Parmigiano reggiano

Enkel og rask mat er ofte det beste! Her har jeg laget en bønnesuppe som omtrent lager seg selv.

Les mer
Nyere innlegg
Eldre innlegg

FÅ MED DEG DE SISTE OPPSKRIFTENE

Tusen takk for du ønsker mail fra meg!

Jeg håper du kan ha glede av maten jeg lager! Prøv selv, lek og eksperimenter!

God mat gjør livet bedre:)

Vel bekomme!
Kristian Ulyses Andaur

Kontakt
kristian@matfrakua.no

Samarbeid